• Erzsébet 34662 számú kérdése
  • 2009-12-08

Van Törökbálinton egy 200 négyszögöles hétvégi telkünk. Éveken át az egyik szomszédunk biztosította számunkra a vizet és a villanyt, ezzel nagymértékben megkönnyítve az ott tartózkodásunkat. Ma már egyre kevésbé tudjuk a telket rendben tartani, sem időnk, sem energiánk nem elegendő erre. Úgy gondoltuk, hogy a szomszédunknak ajándékozzuk a telket, cserébe, mert eddig éveken át segített bennünket azzal, hogy biztosította a közművet.
Az ajándékozást teljesen szabályszerűen szeretnénk lebonyolítani, de nem tudjuk, kihez forduljunk, illetve mi szükséges a szerződéshez. Kérdésem, hogy az Önök irodája foglalkozik-e ilyen ügyekkel, s a lebonyolításnak megközelítően milyen költségvonzata van. (A telek értéke kb 1 millió Ft)
Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelt Erzsébet! Az ajándékozást ügyvéd által készített és ellenjegyzett okiratba kell fogalni, ezért tulajdonképpen az ügyvéd kiválasztása az első feladatuk. Amennyiben ebben az Irodánk közreműködésére számítanának, úgy azt elsőként is köszönöm, másodsorban pedig érdemes lenne a jövő hét folyamán telefonon konzultálnunk, ill. most küldök Önnek egy e-mailt, amiben néhány információra ár rá is kérdezek...
Tisztelettel
dr. Nagy Zoltán ügyvéd
1068 Budapest, Városligeti fasor 24.
+36 1 352 7290
www.drnagy-ugyved.hu
info@innosec.hu

Közösségi oldal: