• Zsolt 47721 számú kérdése
  • 2016-04-11

Tisztelt Ügyvéd Úr !
Egy 7 éve betelepült milliomos átreformálta a falut , az öslakosok bosszúságára Azonkívül megvette a sarki házat amitöl szomszédok lettünk. Mivel milliomos ezért nem szól semmit csak intézkedik és nekem ezt mint 35 éve itteni lakos aholt ezt a házat építettem ezt türnöm kell!
Tegnap 3 juharfát ültettetett 2 Mre a kerítéstöl. Minden levél ide fog átjönni mert a fa magasabban van és a szél mindíg északi.
Mit tudok tenni ha az önkormánnyzat egy hete kivette a rendeletböl az 5 M res korlátozást ?? Micsoda véletlen. Azonkívül mivel a központban a korcsma is az övé de az elötte lévö parkolo csak 5 autónak elegendö az utcán parkoltak , Mostantól nem szabad , és ezért a telkén tervez parkolót. Ezáltal nem lesz nyugalmam mert az esti dimbítások ide fognak áttevödni. Sajnos hiába jön ki a rendör addig csendesek aztán ismét. Miért kell engedélyeznem vagy türnöm hogy egy családi ház területén parkoló legyen és szagoljam a büzt és halgassam a parkolóval járó ricsajt
Tisztelettel Zs.

Tisztelt Zsolt!

Egyelőre nem tehet ezek ellen semmit, de a konkrét jogsértések (birtokháborítás) ellen a jegyzőnél, vagy sikertelenség esetén a bíróság előtt felléphet ellene.


Tisztelettel
dr.Nagy Zoltán ügyvéd és dr.Lados Melinda Szibilla ügyvéd
1068 Budapest, Városligeti fasor 24.
+36 1 352 7290
http://www.drnagy-ugyved.hu
info@innosec.hu

Közösségi oldal: