• Annamária 48245 számú kérdése
  • 2018-03-13

Tisztelt ügyvéd úr! Egy óján kérdéssel fordulnák önhöz hogy kiderült édesapám élettársától hogy édesapám halála elött írt végrendeletért ami nem lett hitelessítve mert édesapám váratlanul előbb haltmeg mint hogy ezt hitelesíthette volna.És ezt a végrendeletért a bátyám eltűzelte szándékossan.Az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám bízonyitani hogy létezett ez a végrendelet?Ebben a végrendeletben tőbb ingatlanrol,szántofőldekről volt szó amit édesapám rám hagyhatott mivel velem tartotta a kapcsolattot,a családban engem szeretett a legjobban mivel a bátyámmal nem volt jóban ,nem tartották a kapcsolattot egymással a bátyám az eskűvőjére sem hívta meg édesapánkat.És amint kőzben az is ki derűlt hogy a bátyám a kőzjegyző felé hamis papírt adott le arrol hogy én a javára lemontam az őrők részemről.De ijen nem tőrtént nem is írtam alá ijesmit valaki alá hamisította a nevem.És az az igazság hogy itt az egész őrőkségben nem stimmel semmi sehol!Amit még tudni kell hogy a bátyám volt a gyámom mivel hogy édesanyánk sem él de sokáig nem maradtam a bátyámal mert el jőttem tőle mert a felesége miatt nem jőttünk ki jól egymással,támaszom óján ember akire számíthattam nem volt.Akár kitől próbáltam segitséget kérni,mivel hogy nem értek a mai napig sem az ingatlanokhoz a főldekhezz,a jogokhozz,senkitől nem kaptam csak a titokzatosság és a fére vezetést kaptam eddig.Ezz űgyben kérném a segítségét! Előre is kőszőnőm! Tc:Annamária!

Tisztelt Annamária!

Amennyiben nincs másik példány a végrendeletből, akkor ahhoz csak akkor tekinthető létezőnek, ha minden érdekelt, azaz az ön bátyja is elfogadja, hogy 1) az létezett 2) mi volt a tartalma 3) érvényesen lett megtéve.

Egyébként a végrendelet miatt bírósági pert kell indítani, ahol a fenti három dolgot önnek kell bizonyítania, pl. az élettárs vallomásával.


Tisztelettel
dr. Forgács Gábor ügyvéd
H-7045 Györköny, Fő u. 491.
+36 20 3890254

gforgacs@t-online.hu

Közösségi oldal: