Várjuk javaslatait, véleményét!Kérjük, hogy az ingatlanjoggal összefüggő kérdéseit ide kattintva - és ne itt a Vendégkönyvben - tegye fel! Ez a köszönetnyilvánítás és a kritika fóruma.

Eddigi hozzászólások

dr.Nagy Zoltán ügyvéd   (2020.12.31)
Minden kedves olvasónknak , boldog, egészséges és sikeres 2021-es esztendőt kívánunk!

- az ingatlanjog.hu "csapata"

K.B. Mária   (2020.12.13)
dr.Schvertfőgel Zsuzsanna Ügyvédnő válasza a feltett kérdésemre
gyors, pontos és teljesmértékben kielégítő volt.
Még egyszer köszönöm a jogi segítséget.

K.B. Mária
János   (2020.11.28)
Köszönet dr. Nagy Zoltán ügyvéd Úrnak! Már több esetben segített véleményével.
Joe   (2020.10.11)
Köszönöm szépen dr. Nagy Zoltán Ügyvéd Úrnak kérdéseimre adott részletes és precíz válaszát!
Ugyan még egyszer el kell olvasnom néhány részletét, sajnos én nem vagyok jogász, pedig vonzódom ehhez a területhez, így egyes fogalmak megértése olykor időigényes lehet:)
Tisztelettel kívánok további jó munkát, kiváló erőben és egészségben!
Lakics Róbert   (2020.10.05)
T. Nagy Zoltán ügyvéd úr.
Köszönöm az értékes tanácsadását. Ügyem időközben megoldódott, ezért ,csakis ezért nem veszem igénybe
szives felajánlását, segitségét.
Tisztelettel: Lakics Róbert.
Szandra   (2020.08.31)
Nagyon szepen koszonom a valaszt
Diki   (2020.08.27)
Hálás köszönetem, Dr Nagy Zoltán Ügyvéd Úrnak
a segítőkész ,gyors válaszért!

Üdvözlettel:
L.Ildikó

Anna   (2020.08.12)
Köszönöm szépen hogy ilyen hamar reagáltak.Végre valami jó is történt velem.
Szilvia   (2020.07.19)
Nagyon koszonom Onoknek,hogy van ez a lehetoseg!!!
Márti   (2020.07.10)
Hálásan köszönöm a gyors választ.
Laczkó Zoltánné   (2020.06.26)
Nagyon hálás vagyok érte hogy segítenek nekem.
Köszönöm szépen.
Bogi2020   (2020.06.21)
Köszönöm a gyors választ.Megerősítést kaptunk. Köszönjük

dr.Nagy Zoltán ügyvéd   (2020.06.01)
Kedves Zs.!
Vannak olyan helyzetek, amikor nem tudok olyan választ adni a kérdezőnek, amilyet az vár. Pontosabban, soha nem az a cél, hogy olyan választ adjak, amit a kérdező vár, hanem, ami jogilag megállja a helyét. Ha utóbb a nemtetsző válasz miatt kritikát kapot, megpróbálok azzal együtt élni.
Szauer Zsur   (2020.05.31)
Tisztelt Ügyvéd úr!
Köszönöm szépen lelkiismeretes, előremutató, hasznos tanácsát! Visszavonom egyúttal az úgyszintén ebbe a vendégkönyvbe múlt alkalommal írt enyhén szólva túlkapásoktól hemzsegő dicshimnuszomat Önökről. Végül kiegyenlített az arány, egyik ostobaságra jött egy nem kevésbé leárazott színvonalú válasz.
Bízom benne, nem mélyült el annyira a problémámban, ami maradandó mentális károsodást eredményezhet.
Tisztelettel;
Dr. Szauer Zsuzsanna
SZAUER ZSU   (2020.05.24)
Jó értelemben vett döbbenettel olvastam DR.NAGY ZOLTÁN ÜGYVÉD ÚR és DR.LADOS MELINDA SZIBILL ÜGYVÉDNŐ soha nem tapasztalt emberi, önfeláldozó , nagy tudású, kristálytiszta logikájú kognitív teljesítményüket, és azt a feladatot, amit ingyen végeznek a szegényekért, a rászorultak segítésére. (Nem túlzás, hiszen a tanácsadás rengeteg idő, az pedig elvesz abból, ami jövedelmük lehetne, azon felül szabadidőt, és hihetetlen mennyiségű plusz munkát igényel)!
Mindenki harácsol, követel, soha, sehol nincs adekvát segítség, mert arra a pénzéhség mellet nincs sem motiváltság, sem idő!
Számos kirakat oldalt olvastam, ahol blogszerűen kiollózott (Ctrrl -Ctrl V) jogszabályokat olvasni, de az ál-altruizmusban olvadozó, önmagától ájult ügyvéd ezzel sok támaszt nem ad; magának annyival több igazolást pozicionáltsága biztosítására.
Itt látom először, "ezer" ügyvéddel mögöttem, hogy ilyen egyáltalán létezik a világon. SEGÍTSÉG A RÁSZORULTAKON! hiszen ügyem maga a " J O G I E S E T", mint állatorvosi ló. Eddig annyi segítséget kaptam, hogy ma már, ha álmomból felkeltenek is otthon vagyok transzferálható lexikális tudással több egymást érintő jogi területen (becs'szó:-), nem írnék le nyilvánosan hasonlót sem, ha nem igaz; , ismerhetnek saját hivatásomból eredően bárhol) de ettől nem váltam jó szakemberré)! Mindent magamnak kellet kitaposni, meg kellett tanulnom, mert pénzzel sem ment volna a fennálló általánosan jellemző ügyvédi attitűdre támaszkodva rálátás nélkül eddig kitartani, víz felszínén maradni! ,
Ugyan először látok ilyen tevékenységet, ami nem álca, mert funkcionál;, és ez maga a csoda! Ha nem is menthető az ügyem, és/vagy életem , annyira kidöntött ez a gyötrelmes tíz év mögöttem,; komoly lelkesedéssel., és reménnyel tölt el, hogy vannak még EMBEREK, TISZTESSÉGESEK, SEGÍTŐK, JÓK! Nagyon köszönöm, minden érintett nevében szolgálatukat, és a legjobbakat kívánom az életükben minden tekintetben!
Budapest, 2020.05.24..
Őszinte tisztelettel:
Szauer Zsuzsanna

Mátrai Tamás   (2020.02.13)
köszönöm a válaszát.
Musynka   (2020.01.21)
Kíváncsian várom a választ, örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra.
dr.NagyZ.   (2020.01.15)
Kedves Tamás, jelenleg még a főoldalon is az Ön kérdése-válasza látható, egyébként a "bankos, jelzálogjogos"archívum rovatban lelhető fel. A zálogjog egyébként nem minősül vagyoni értékű jognak.
Mátrai Tamás   (2020.01.14)
köszönöm a tájékoztatást,hogy a honlapon megtalálom a válazt.Sajnos a megadott informáciok alapján,meg normális keresésre sem találtam a választ.
üdv mt

Előző év hozzászólásai